Întrebări Frecvente

Ocuparea unui loc presupune completarea formularului din secțiunea aferentă cursului dorit, încheierea contractului de Prestări Servicii cu societatea și realizarea programării efective.

Cursurile se desfășoară atât în format online, cât și fizic, în funcție de preferințele cursanților noștri.

Nu există o vârstă minimă, ci preferabilă (10 ani), cursurile de instruire de tip ,,meditații” asigură posibilitatea tuturor de a se înscrie, chiar și minorilor, prin intermediul reprezentanților lor legali.

Cursurile pot fi achitate atât în format electronic, cât și în numerar, la sediul central al punctului de lucru al companiei din Str. Victor Brauner, nr.34-38, bloc lot.1B, scara 2, etaj 6, ap.87, sector 3, Vegas Residence, București.

Grupele restrânse privesc de obicei contractele de Prestări Servicii de Instruire (de tip meditații) unde limita maximă a numărului de cursanți este de 6 persoane. Cursurile pe module presupun participarea a minim 10 cursanți, un modul având durata de 40 ore.

În funcție de cursul pe care îl alegeți puteți obține fie un certificat de participare în format electronic/fizic, conform preferințelor, fie un certificat ANC emis de Autoritatea Națională de Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii și Justiției Sociale, recunoscut atât la nivel național, cât și european.

De principiu, cerințele cursanților sunt cele care ne ghidează, astfel cursurile au loc de Luni-Vineri între orele 8-20, numărul cererilor determinând stabilirea reală a fiecărui orar de curs.

Atât pentru grupurile restrânse, cât și pentru grupele organizate pentru cursurile pe module, organizarea și selectarea cursanților țin cont de vârsta, nivelul și obiectivele acestora.

Actul de identitate al persoanei majore ori actele de identitate ale reprezentaților legali, în cazul minorilor, sunt suficiente realizării înscrierilor.

Suportul de curs este oferit în format electronic, personalizat, fiecărui cursant, iar odată cu anunțarea profesorului cu privire la lipsa din cadrul unei anumite ședințe de curs, acesta se va asigura de generarea de către companie a unui link cu valabilite determinată prin care veți putea vizualiza cursul pierdut.