Echipa

Descoperă echipa din spatele Zorkas Academy

stefaa

Ștefania Zorcă

Owner

Sunt consilier juridic, profesor, formator profesional și, nu în ultimul rând, fondatorul Zorkas Academy, pentru care am ales să muncesc, să creez și să dezvolt permanent tot ceea ce reprezintă instrumentele de învățare pe care le pot folosi pentru a naște performanța fiecărui cursant.

Sorin Ovidiu Stîngu

Manager General

Sunt consilier juridic cu o vastă experiență în leadership în instituții publice, organizații neguvernamentale și antreprenoriat. În calitate de lider, am fost responsabil de coordonarea și gestionarea unor echipe diverse și complexe, în diferite domenii și contexte. Experiența antreprenorială m-a învățat să fiu inovator, să găsesc soluții creative și să gestionez riscurile într-un mediu competitiv. Constant mă folosesc de abilitățile solide de comunicare și negociere, precum și de capacitatea de a motiva și inspira echipa. Am învățat să iau decizii strategice, să identific oportunități și să gestionez schimbările într-un mod eficient. Îmi place să lucrez într-un mediu dinamic, să construiesc relații solide cu diverse părți interesate și să obțin rezultate de succes. În calitate de manager al academiei rolul meu este să promovez inovația și să realizez performanță, având mereu în vedere obiectivele și valorile acesteia.

imagine pagina echipa2
luminita

Luminița Mihăilescu

Profesor Limba Engleză

Sunt profesor de limba engleză, gradul I și formator profesional. Experiența la catedră, dragostea de profesie și dorința de perfecționare continuă mă determină să accept provocări noi. Am căutat întotdeauna să motivez elevii/cursanții să se implice în procesul, uneori dificil, de învățare al unei limbi străine, prin antrenarea acestora în lecții dinamice și interactive și prin folosirea unor metode inovative.