Despre noi

Enlightening minds | Enhancing careers

zorkas academy 014 1 scaled

Povestea noastră

Zorkas Academy a apărut din pură pasiune și asumare față de toți cei ce au acordat de-a lungul timpului încredere serviciilor educaționale pe care le-am oferit, astfel încât pornind de la o idee am ajuns la dezvoltarea unuia dintre cele mai noi centre de formare profesională din țară unde fiecare aspect vizează garantarea parcursului evolutiv al cursanților noștri.
De altfel, ne-am implicat frecvent în proiecte caritabile și ne propunem să dezvoltăm permanent proiecte prin intermediul cărora să susținem reintegrarea socială dovedind contribuția extraordinară a educației la dezvoltarea și, acolo unde este cazul, la reintegrarea individului în societate.

Valorile Zorkas Academy

Aceste trei valori ne definesc și descriu perfect principiile în funcție de care ne ghidăm

online learning 1

Inovația

Suntem nemaipomenit de creativi și nu încetăm niciodată din a crea noi metode de învățare, astfel încât să fim parte din viitoarea carieră a unor specialiști desăvârșiți.

online learning 5

Perseverența

Obținem întotdeauna cele mai bune rezultate, motiv pentru care ne încăpățânăm să identificăm permanent noi oportunități de a deveni mai buni decât am fost ieri.

online learning 3

Adaptabilitatea

Noi nu privim în masă tocmai pentru că fiecare cursant trebuie să beneficieze de atenția sporită asupra dorințelor sale, astfel de adaptăm nevoilor fiecăruia și livrăm cele mai bune materiale de studiu.

Viziunea noastră

Viziunea noastră descrie o lume în care educația depășește barierele obligatorii și se concentrează asupra evoluției umane la cote admirabile, capabile să demonstreze importanța amprentelor unor minți geniale, instruite de unii dintre cei mai buni experți. În lumea noastră ideea de carieră a fiecăruia este fundamentul pentru care ne unim forțele spre adunarea celor mai buni formatori în pas alert către cariera mult visată.