motto color white

Cursuri Acreditate

5.0
(6)
0 Înscris
40 hour

Prezentare generală a cursului

Diplomele acreditate sunt cele recunoscute de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și de Ministerul Muncii, Familiei și Solidarității Sociale atestând promovarea examenului de către cursantul ce a parcurs un curs de formare profesională, instruire sau perfecționare.

Dacă printre obiectivele tale se numără îmbunătățirea capacităților de comunicare orală și scrisă prin atingerea nivelului de referință B2, acesta este cursul potrivit. Metodele de predare-învățare integrate cursului sunt inovative și urmăresc interacțiunea permanentă dintre profesor și cursant, interesul nostru fiind orientat fără margini spre exploatarea celor mai eficiente căi ce vor conduce la dezvoltarea ta.

Informații curs

Cursul se va desfășura în perioada 10 mai – 01 iunie 2023, în zilele de joi, vineri și sâmbătă, fiecare sesiune de curs desfășurându-se de-a lungul a 4 ore de învățare intensivă, plină de aspecte inovatoare și oportunități de creștere a propriilor skill-uri.

Pentru că ne gândim la tine și programul tău, am ales ca în zilele de joi și vineri să ne întâlnim în intervalul 17-21, ca sâmbăta să o începem împreună de-a lungul celor 4 ore desfășurate în intervalul 10-14.

Te gândești la situațiile în care există riscul să nu poți ajunge la una dintre sesiunile de curs?

Te încurajăm, fără excepție, să participi activ, întocmai pentru a putea beneficia de răspunsuri la nelămuriri în timp real și, mai ales, pentru a lucra împreună cu toți ceilalți la atingerea scopului tău, însă cum neprevăzutul este adesea prezent, te informăm că în cazul unor astfel de situații vei beneficia de un link cu ajutorul căruia vei putea vizualiza sesiunea pierdută. Link-ul va fi activ până la ora 22 aferentă zilei de duminică din săptămâna corespondentă lipsei tale.

Veștile bune nu s-au terminat:

Dacă apreciezi ofertele și le privești drept reale oportunități, ți-am pregătit atât pe pagina de Facebook a Academiei, cât și pe pagina de Instagram, un super Give Away cu ajutorul căruia poți obține unul dintre cele două locuri gratis pe care le avem disponibile pentru acest curs. În plus, te invităm să arunci un ochi pe ofertele de mai jos:

Ai 10% reducere în cazul în care achiți integral cursul la data înscrierii.

Mai mult, poți obține o reducere de 15% în cazul în care achiți integral cursul până la data de 24.04.2023

De altfel, obții o reducere de 10% atât pentru tine, cât și pentru prietenul tău, în cazul în care ne recomanzi și decide să participe la acest curs alături de tine.

De ce te încurajăm să te înscrii?

Ai toate motivele să te grăbești spre 10 zile în care poți dobândi cunoștințele la care aspiri de atât de mult timp, totul online, într-un cadru prietenos, dornic de a-ți fi alături, format din profesioniști și oameni dispuși să învețe și să intre într-o nouă etapă.

Ai dificultăți la înscriere?

Te rugăm să ne contactezi la numărul: 0722 291 066, telefonic ori printr-un mesaj direct pe WhatsApp ori trimite-ne un e-mail la adresa: inscrieri@zorkas-academy.ro .

Instructor

Mihăilescu Luminița

Mihăilescu Luminița

5.0
6 Recenzii
0 Studenți
1 Curs

Sunt profesor de limba engleză, gradul I și formator profesional. Experiența la catedră, dragostea de profesie și dorința de perfecționare continuă mă determină să accept provocări noi. Am căutat întotdeauna să motivez elevii/cursanții să se implice în procesul, uneori dificil, de învățare al unei limbi straine, prin antrenarea acestora în lecții dinamice și interactive și prin folosirea unor metode inovative.

Feedback

5.0
evaluări 6
100%
0%
0%
0%
0%

Recenzii (6)

 1. Avatar

  Mihaela S.

  aprilie 4, 2023

  Am rămas impresionată de calitatea cursurilor de engleză oferite de Zorkas-Academy.
  Profesoara a fost foarte atentă la nevoile noastre și s-a oferit să acorde ajutor suplimentar atunci când a fost necesar. De asemenea, am fost plăcut surprinsă de varietatea materialelor de învățare pe care le-am parcurs.

 2. Avatar

  Ovidiu Ion

  aprilie 5, 2023

  Initial m-am speriat de numarul de ore alocat pentru fiecare sedinta, insa dupa ce am inceput sa lucram am inteles ca ritmul e asa alert ca nici nu stii cum trece timpul, plus ca avem cu totii timp sa raspundem si exersam.

 3. Avatar

  Stoica Marius

  aprilie 10, 2023

  Cu siguranta recomand oricare dintre serviciile si cursurile lor.

 4. Avatar

  Ana-Maria

  mai 2, 2023

  Recomand oricare dintre serviciile și cursurile oferite de Zorkas Academy. Totul se aplica conform nevoilor tale!

 5. Avatar

  Anca

  mai 2, 2023

  Recomand cu mare incredere.

 6. Avatar

  Martin Bogdan Andrei

  mai 2, 2023

  Mă bucur că am luat parte la acest curs unde am acoperit lipsurile și mi-am îmbogățit cunoștințele in ceea ce privește limba engleza.
  Recomand acest curs celor care își doresc să obțină cu siguranță calificarea în limba engleză.

Adaugă o recenzie

Main Content