motto color white

Curs Comunicare în Limba Engleză | Nivel B1 – B2

0 Înscris
45 hour

Prezentare generală a cursului

Îți propunem un curs extraordinar care îți oferă nu doar timpul necesar pentru învățare, ci și cele mai bune instrumente ce îți vor garanta succesul.

Astfel, vorbim nu doar despre un instructor experimentat, dar și despre materiale și metode de lucru ce te vor face dornic să recomanzi călătoria ta alături de noi tuturor.

Dacă printre obiectivele tale se numără îmbunătățirea capacităților de comunicare orală și scrisă prin atingerea nivelului de referință B2, acesta este cursul potrivit. Metodele de predare-învățare integrate cursului sunt inovative și urmăresc interacțiunea permanentă dintre profesor și cursant, interesul nostru fiind orientat fără margini spre exploatarea celor mai eficiente căi ce vor conduce la dezvoltarea ta.

Cursul se concentrează asupra achizițiilor privind capacitățile de comunicare orală și scrisă în limba engleză, îmbogățirea vocabularului, deprinderea metodelor de relaționare și îmbunătățirea abilităților de ascultare și înțelegere a mesajelor celorlalți ori ce emană din partea elementelor digitale.

Informații curs

Ne vom întâlni așadar în format online, live, pe Zoom, în perioada 11.09-13.10.2023, în zilele de Luni, Miercuri și Vineri, în intervalul orar 17:00 – 20:00, interval în afara căruia vei discuta cu instructorul ori reprezentanții noștri ori de cate ori ai nevoie pentru a-ți verifica parcursul, evoluția și pentru a scăpa de incertitudini.

Cursul se adresează atât începătorilor, cat și celor ce au câteva dintre noțiunile limbii engleze garantând o perspectivă cu totul diferită față de ceea ce înseamnă întâlnirea cu limba engleză.

Crezi că nu se poate mai bine?

Oferim 3 locuri gratuite prin intermediul unui concurs de tip GIVEAWAY pe care îl vei regăsi împreună cu regulamentul de participare pe paginile noastre de socializare.

Te gândești la situațiile în care există riscul să nu poți ajunge la una dintre sesiunile de curs?

Te încurajăm, fără excepție, să participi activ, întocmai pentru a putea beneficia de răspunsuri la nelămuriri în timp real și, mai ales, pentru a lucra împreună cu toți ceilalți la atingerea scopului tău, însă cum neprevăzutul este adesea inevitabil, te informăm că în cazul unor astfel de situații vei beneficia de un link cu ajutorul căruia vei putea vizualiza sesiunea pierdută. Link-ul va fi activ până la ora 22 aferentă zilei de duminică din săptămâna corespondentă lipsei tale.

Ai dificultăți la înscriere?

Te rugăm să ne contactezi la numărul: 0722 291 066, telefonic ori printr-un mesaj direct pe WhatsApp ori trimite-ne un e-mail la adresa: inscrieri@zorkas-academy.ro .

Curriculum

Curriculum

Instructor

Ștefania Zorcă

Ștefania Zorcă

5.0
0 Recenzii
1 Student
15 Cursuri

Ani de zile am studiat tainele metodelor de predare-învățare considerând educația una dintre cele mai frumoase și complexe științe. Am construit tehnici inovative de predare și le-am aplicat alături de cursanții mei asigurându-mă întotdeauna de crearea unor competențe de folosire și transfer a tuturor celor pe care le-am învățat împreună, contribuind astfel la fundamentul unor cariere de succes, a unor nume care, cel puțin în sfera lor de activitate, vor rămâne un ecou puternic.

Feedback

5.0
0 rating
0%
0%
0%
0%
0%

Fii primul care scrie o părere despre “Curs Comunicare în Limba Engleză | Nivel B1 – B2”

Main Content