Enlightening minds | Enhancing careers

Cât de mult îți dorești să îmbraci uniforma?

Avem misiunea de a îi transforma pe toţi ce ni se alătură în persoane pentru care succesul în carieră reprezintă varianta indubitabilă.

politist10

Pregătire pentru Admitere Poliție

Te pregătim intens pentru a fi admis!

Instruire Limba Română

1 ședință = 2 ore
180 ron / persoană

Instruire Limba Engleză

1 ședință = 2 ore
200 ron / persoană

Studenții noștri studiază deja într-una dintre formele de învățământ pentru care te putem pregăti și pe tine!

10 sfaturi pentru Admiterea la Poliție

Credem cu tărie în necesitatea perfecționării continue, așa că ne asigurăm de consolidarea celor mai bune servicii educaționale ce te vor conduce spre atingerea obiectivelor tale.

1

Tratează cu seriozitate teoria pentru a putea parcurge temeinic și corespunzător partea practică. Așa cum știu toți cei interesați de susținerea unor astfel de examene de admitere, subiectele sunt tip grilă, prin urmare nu este suficientă cunoașterea teoriei, ci și deprinderea unor modalități corecte de soluționare a acestora care, țin să evidențiez, nu este cunoscută de oricine, ci numai de cei ce stăpânesc cu adevărat acest tip de admitere și pot transmite mai departe modul de gândire corect spre alegerea răspunsurilor corespunzătoare obținerii celor mai bune note, deci a uniformei.

2

Nu ierarhiza probele în funcție de considerentele proprii față de capacitățile și abilitățile pe care le deții. Lasă pe cei avizați să își dea cu părerea, astfel vei evita dezamăgirea ratării unei sesiuni de admitere. (De cele mai multe ori proba psihologică, sportul și chiar Limba Engleză sunt probele față de care candidații se manifestă cu indiferență afirmând detașat că nu pot fi puși în dificultate de astfel de probe și ajungând în majoritatea cazurilor să schimbe obiectivele ori să piardă un an spre așteptarea sesiunilor următoare)

Sfat: Mergi la testări, încearcă cel puțin doi specialiști, iar dacă ambii te vor evalua egal și-ți vor comunica lipsa necesității pregătirii, acționează astfel, în caz contrar începe cât mai repede pregătirea!

3

Nu neglija niciuna dintre probe, fie că discutăm sau nu despre o probă eliminatorie. Seriozitatea pe care o manifești este, în primul rând, cea cu care te tratezi pe tine, așa că asigură-te că abordezi atitudinea corectă.

4

În cazul în care nu te descurci singur, alege profesori buni alături de care să parcurgi, dacă este posibil, întregul drum. De altfel, profesorii buni se aleg verificând calificările acestora și, mai ales, în funcție de recomandările altor candidați care, desigur, au reușit.

5

Nu te rezuma la a lucra culegerile de grile și subiectele din anii precedenți potrivite strict nivelului de dificultate al examenului pe care îl susții. Oscilează! Asigură-te că lucrezi din fiecare, astfel încât să poți trece prin toate etapele și să-ți cunoști nu doar punctele tari, ci și pe cele slabe. În fond, întotdeauna va fi de preferat cunoașterea, în detrimentul limitării.

6

Dacă învățarea modalităților corespunzătoare susținerii probelor necesare consideri că este suficientă, te înșeli! Gândește-te constant la motivele ce te-au determinat să alegi acest drum, pune-te deja în postura profesiei tale și vizualizează asumarea viitoarelor responsabilități, astfel nu vei uita cât de important este momentul acesta, cel la care încă te antrenezi spre a fi cel mai bun!

7

Fii organizat și nu desconsidera timpul! Stabilește un program, astfel încât să acorzi atenție tuturor probelor la care urmează să fii supus și, nu în ultimul rând, asigură-te că starea de sănătate îți va permite să treci și de examenul medical. Uneori e mai bine să previi, decât să revii!

8

Alternează nu doar modalitățile de lucru, ci și pe cele de învățare. Învață lecțiile rând pe rând, grupate apoi chiar mixează-le și verifică înțelegerea reală a noțiunilor prin capacitatea de a face conexiuni logice între elementele pe care le-ai învățat. A ști cu adevărat înseamnă ca din teorie să poți exemplifica și invers.

9

Nu pleca niciodată la drum cu gândul de ,,a prinde din zbor materia”. Odată ce concurența crește, crește și varietatea gândirilor candidaților, prin urmare pregătește-ți cea mai bună strategie și nu merge pe relaxare.

10

Exersează constant, calitativ, nu doar cantitativ. Exersarea constantă este cea care oferă timpul necesar sedimentării materiei și, mai mult decât atât, este cea care asigură învățarea reală a informațiilor, ci nu transferul acestora spre simpla susținere a examenului.